ELSTARTOLT A GREEN FRIDAY!

2020.11.26-2020.11.29

Ezen a hétvégén minden Natúr Bambusz terméket 33% kedvezménnyel szerezhetsz be!

Hadd legyünk őszinték… egyáltalán nem vagyunk a Black Friday hívei.

Az egész koncepció arra épül, hogy felelőtlenül, már-már ész nélkül vásárolgatunk egy csomó mindent, amire amúgy jó eséllyel nem is lenne szükségünk. 🤔

Éppen ezért elgondolkodtunk azon, hogy mivel tehetnénk még többet a Földünkért… arra jutottunk, hogy Black Friday helyett mi inkább Green Friday-t tartunk. Egy olyan hétvégét, amikor a tudatos vásárlóknak kedvezünk. 🌍

➡️ Ez azt jelenti, hogy ezen a hétvégén minden Natúr Bambusz terméket 33% kedvezménnyel szerezhetsz be! ⬅️

Azt szeretnénk elérni, hogy ezen időszakban is valami olyat vegyünk, amire igazán szükségünk van, és amivel még a környezetünket is óvjuk. 🌱

Ez a hétvége tökéletes lehetőség arra, hogy a lehető legjobb áron próbáld ki a Natúr Bambusz termékeket, és Te is tegyél valamit a Földünkért. 🌍

Green Friday 2020

nap
óra
perc
másodperc

7/7 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Keress minket bátran e-mailben vagy chaten, és minden kérdésedre választ kapsz.

INGYEN VISSZÜK

Szívügyünknek tekintjük a bolygónk védelmét, így ingyen kiszállítunk minden 4.950 Ft feletti összértékű csomagot.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

14 napig indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a bontatlan terméket.

MIÉRT PONT BAMBUSZ?

Tudtad, hogy a legelső műanyag fogkefét még csupán 80 éve – 1938-ban – kezdték el forgalmazni? De ez még semmi… az az igazán szomorú, hogy az összes azóta gyártott – és eldobott – fogkefe a mai napig szennyezi környezetünket. És ami még szörnyűbb: ezek a műanyagdarabok még évezredek múlva is jelen lesznek Földünkön.

Visszamenni sajnos már nem tudunk az időben, de ettől a pillanattól kezdve Neked is megvan rá a lehetőséged, hogy leváltsd a környezetgyilkos műanyagdarabot egy környezetbarát, biológiailag is lebomló alternatívára.

A Natúr Bambusz fogkefék használatával egyszerre gondoskodhatsz a fogaid tisztaságáról és a Földünk jövőjéről. Minden egyes fogkefénk szára bambuszból készült, ami használat után 100%-ban lebomlik, így egyáltalán nem szennyezi a környezetünket.

És hogy miért fenntartható a bambusz fogkefék gyártása hosszútávon is?

Nos, az általunk alapanyagként használt Moso bambusz elképesztően gyorsan fejlődik. Amint kivágunk egy bambuszt egy új csemete kerül a helyére, ami ~2 év alatt teljes méretűre nő meg!

Ha valóban lemondások nélküli környezetkímélő alternatívát keresel fogmosáshoz és már Neked is eleged van a kidobott műanyag fogkefe hegyekből, akkor a Natúr Bambusz fogkeféket pontosan Neked találtuk ki.

Fenntartható fejlődés

Környezetbarát kivitelezés

Természetes design

Időtálló minőség

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Minden egyes általad megvásárolt termék nettó értékéből 5%-kal azonnal támogatjuk az Amigos a gyerekekért alapítványt, hogy idén még több városban segíthessék a súlyosan beteg gyerekeket.