Gyakran ismételt kérdések

TÉNYLEG BAMBUSZBÓL VAN A FOGKEFE?

De még mennyire! A fogkefe nyele 100% bambuszból készült, a sörték pedig prémium minőségű műanyagból (akárcsak a klasszikus eldobható fogkefék esetében).

MIÉRT PONT BAMBUSZ?

Sokan nem is tudják, hogy a bambusz az egyik leggyorsabban fejlődő növény a világon. Ráadásul természetes módon antibakteriális, így a termesztéséhez se növényvédőszer, se műtrágya nem szükséges. Amint kivágunk egy bambuszt egy új csemete kerül a helyére, ami 2 év alatt teljes méretűre nő meg!

MEDDIG HASZNÁLHATÓ EGY BAMBUSZ FOGKEFE?

Mivel a sörték a klasszikus, műanyag fogkefékhez hasonló anyagból készültek, ezért a bambusz fogkefe élettartama pontosan ugyanannyi, mint egy hagyományos fogkeféé. Ideális esetben 2-3 havonta kellene lecserélned a fogkefédet.

MINDEN TERMÉKETEK VEGÁN?

Igen, teljes mértékben. Nem tesztelünk állatokon, és a gyártás során is kizárólag növényi eredetű anyagokkal dolgozunk.

ÉS A PANDÁK?

Jó kérdés, természetesen rájuk is gondoltunk. 🙂 Az összes Natúr Bambusz fogkefe egy úgynevezett Moso bambuszfajtából készül, ami olyan magasra nő, hogy a pandák nem eszik. 42-féle bambuszt esznek meg, de ez nincs a listájukon.

 

MIVEL JOBB, MINT A HAGYOMÁNYOS FOGKEFÉK?

A hagyományos fogkefékkel ellentétben ezek bambuszból készülnek, ezáltal eldobás után sem szennyezik a környezetünket. Évente több százmillió műanyag fogkefe végzi a szeméttelepeken és az óceánokban, és ezek sajnos még évszázadokig nem mennek sehová. Használj bambusz fogkefét, és segítsd a környezetünket

MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?

A szállítási költség bruttó 990 Ft, de legalább 4.950 Ft-os rendelési értéknél egy az egyben átvállaljuk a házhozszállítás költségét.

 

MENNYI IDŐ ALATT ÉRKEZIK MEG HOZZÁM A FOGKEFE?

A beérkező rendeléseket általában pár órán belül feldolgozzuk, és következő munkanap át is adjuk a futárszolgálatnak. A rendelés leadásától számítva 2-3 munkanapon belül meg kellene kapnod a csomagodat.

MIBE CSOMAGOLJÁTOK A FOGKEFÉKET?

Erre is gondoltunk, így a fogkefék csomagolása is 100%-ban környezetbarát, hiszen újrahasznosított kartonpapírból készül. A szállítás során a dobozok újrahasznosítható kartonpapírból készülnek, a termékeket fagyapottal védjük, és a csomagot papír alapú ragasztóval zárjuk le.

 

KÜLFÖLDRE IS VAN HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS?

Egyelőre csak Magyarországon tudjuk biztosítani a házhoz szállítást, de a jövőben tervezzük a külföldre történő értékesítést is.

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Jelenleg a rendelésedet háromféleképpen tudod kifizetni. Bankkártyával a Barion felületén keresztül, előre utalással a bankszámlánkra, vagy utánvéttel a futárnak.

MILYEN SÖRTE ERŐSSÉGŰ FOGKEFÉK VANNAK?

Jelenleg felnőtt fogkeféink puha és közepes sörte erősséggel kaphatók, gyermekből pedig kizárólag ultrapuha sörtés verziót találsz nálunk.