Bambusz szívószál tisztítókefével – 6 db

5/5

2.490 Ft

Minden egyes darab megvásárlásával 98 Ft-tal támogatod az AMIGOS A GYEREKEKÉRT alapítványt.

A csomag tartalma: 6 db bambusz szívószál + 1 db rozsdamentes acél tisztítókefe, környezetbarát karton dobozba csomagolva.

  • tartós kialakítás – a bambusz szívószálak többször használhatóak
  • rozsdamentes acél tisztítókefével – minden csomagban találsz 1 db acél tisztítókefét, amivel tökéletesen el tudod mosni a szívószálakat
  • mosogatógépben is tisztítható – nyugodtan kezeld úgy, mint egy átlagos evőeszközt
  • 100%-ban lebomló, bambuszból készült – elhasználás után komposztálható
  • “pandabarát” – alapanyaga moso bambusz, amit nem esznek a pandák
  • a bambusz természetes módon antibakteriális – a termesztéséhez nem szükséges sem növényvédőszer, sem műtrágya
  • környezetbarát karton dobozba csomagolva – figyelünk a részletekre

Készleten

Fenntartható fejlődés

Környezetbarát kivitelezés

Természetes design

Időtálló minőség

Leírás

Tudtad, hogy naponta kb. 700-800 millió szívószálat használnak el az emberek világszerte? Ez azt jelenti, hogy ha egymás mellé tennénk ezeket az eldobott szívószálakat, akkor kb 4-szer körbeérné a Földünket… A szívószál az egyik legalattomosabb műanyag, amely szennyezi a környezetünket.

A Natúr Bambusz szívószálak szerencsére nem ilyenek!

Ez a bambusz szívószál tökéletes alternatívája a – szerencsére egyre több helyen betiltásra kerülő – műanyag szívószálaknak, hiszen 100%-ban bambuszból készült, ráadásul többször is felhasználható.

A Natúr Bambusz szívószál egy tökéletes “evőeszköz” lesz a Te konyhádban is, és aggódnod sem kell, ugyanis mosogatógépben is bátran tisztíthatod.

Tökéletes mindennapi használatra (nálunk a gyerekek egyszerűen imádják a “pandás szívószálat”, napi 3-4 műanyag szívószálat spórolunk így meg), de még jobban mutat koktélokban, smoothiek-ban is.

A szívószálak hossza átlagosan ~19,5 cm, de az egyes darabok ettől minimálisan eltérhetnek, hiszen egy teljesen természetes, natúr szívószálról van szó. Hideg és meleg italok fogyasztására egyaránt alkalmas.

Tapasztalataink alapján akár több száz alkalommal is használhatsz egy szívószálat, de ha egyszer úgy döntenél, hogy már megszolgálta az idejét, akkor sincs probléma, hiszen eldobás után 100%-ban lebomlik.

Dobozonként 6 db bambusz szívószálat találsz, és minden dobozba csomagoltunk egy rozsdamentes acélból készült tisztítókefét is.